???????????????????????????

Fiiiiiin man kan vara va??

Jaa, jag funderar ju på det här med utbytesstudent. Fatta vad roligt det skulle vara!! Man samtidigt vill jag inte lämna den klass med underbara vänner som jag har hamnat i nu. Det är såååå svårt att bestämma sig!! Jag vet verkligen inte hur jag ska göra?! Nu blev det mycket utropstecken, hehe.
På söndag är det hopptävling, tagga till tusen!!!!!! Imorrn ska jag fixa älsklingshästen Diesel inför den stora tävlingen, hehe. Eller lilla beror på hur man ser på det... Jag har även fått klartecken av mamma att köpa massa godis i vallentuna centrum. De har höstfest, så godiset kostar bara 2,90 kr/hg fett billigt jue!!
Nu ska jag snart sova, godnatt people!!
En fråga:
Om du var jag, skulle du åka till USA?

Anna drogar...

Annas drog, jag testade lite, hehe...........
Anna du måste sluta!!!!

Once I´ve started to love you it´s hard to stop

En bild på bebisen som mamma tog när jag red i lördags! Sötnöt <3

Sitter i skolan, kuuuul... Idag ska jag rida bebisen. Jippey! Tänkte se om jag kan rycka manen idag också, hoppas det blir fint om jag gör det. Nu har jag kemi, hejdå!!!
Kommentera nu människor, jag gav er tillochmed en fråga...
En ny fråga:
Är Tommie sööööööt eller vad?

Regnbåge

Kolla det är en regnbåge i järnsulfiden :D

Två vildar+en kemisk reaktion=KAOS!!!

Såhär rädd är jag för mig själv...

Idag har jag och Axelle labbat ihop, vi trodde vi skulle skickas ut i rymden med dragskåpet. Men vi skapade en fin regnbåge istället. FINFIN!!!!!
Nu har jag matte och lär mig om radianer, jag fattar aaaaaaaaaaaaalt, not....
Hejdå!!
En fråga till er, så ni kommenterar:
Tror ni att jag är smart eller lite halvdum sådär?

Kommentera NU!!!!!

Imorrn ska jag träffa de här snyggingarna!! Hehe, den med lila tröja är kart hetingen!! Eller?

Jaa, idag var jag i stallet hela dagen. Mockade i skitungens box, fixade vattenhink etc, sen hade jag ridlekis. Vi hoppade ett litet kryss på ridvolten=mycket springa med ungar idag. Sen fick jag äntligen fixa min egen häst och rida på honom. Vi körde galoppbommar på ridvolten och en liten sockerbit vid X att byta galopp över (hehe, undrar om ni ohästiga människor kommer tro att jag hoppade över en liten sockerbit?). Han var hård och stel i vänstersidan, som vanligt, men det gick bättre och bättre. Efter galoppen var han ganska mjuk faktiskt. Mamma var med och fotade, så imorrn lovar jag att det kommer upp bilder.
Imorrn ska jag till stallet på förmiddagen. Vid halv ett ska jag bege mig mot Åkersberga, plockar upp Sofie och Anna på vägen. Sen skjutsar mamma oss till Axelle. Skojsigt!! Nu ska jag sova, har tjockat godis i massor!!
Godnatt mina vänner!!
<3

Trust is easy to throw away...

2 oktober visar vi dem vad vi kan!!!

Igår hade jag hoppträning för Ragna Erlandsson. Red min lilla(stora) Diesel. Han var helt underbar!! Han hoppade alla hinder och stannade inte en enda gång. Gjorde några sparkar bakut, men lilla gamling. Så fort jag bad honom att hoppa så gjorde han det, gud vad jag älskar den här ponnyn!
Längtar tills nästa helg, då är det hopptävling i Rimbo. Det ska bli så himla roligt!
Nu ska jag snart ta bussen upp till stallet. Tyvärr är det den senaste bussen jag kan ta, den är framme vid 11 och ridlekis börjar 13. Jippey! Men jag har kameran med och sen kan jag fixa i Tommies box och så innan. Men jaa, det var allt jag hare att berätta nu.
Ha en bra lördag!

Allt måste dokumenteras...

Precis folket!!

Jaa, låter lappen tala för sig själv. Den satt på min pyjamas, men nu har jag klippt bort den och satt upp den på min vägg, ytterst viktig lapp. Jag måste komma ihåg att man inte ska elda på min pyjamas. Det brukar jag ju göra på alla mina andra pyjamasar och det går hur bra som helst...
Godnatt people!

Termosmuggar är till för kvinnor...

Termos-muggar har två delar, aha!!

När jag och Emma hade en liten te-bjudning igår(fast vi var de enda bjudna) kom vi in på ämnet termos-muggar. Någon hade hört jaa, en kvinna gissar jag, som pratade om att använda en termos-mugg när man sitter i TV-soffan hemma. Jag har nu kommit på varför kvinnan i affären vill använda termos-mugg hemma istället för en vanlig mugg. Varje kvinnas dröm är ju att stå i köket och diska i hela livet. En termos-mugg har två delar, lite mer att diska alltså! Snilleblixt Mimmi, du är ju bara smartast!! (Hehe, nu räknas inte jag som en kvinna för jag är inget, bara bäst) Men jag provar att testa kvinnans önskan och ska sedan lämna termos-muggen till min mamma och se om hon blir ännu gladare än när jag bara ger henne en vanlig mugg. Älskar dig mamma, du är en riktig kvinna! <3 (Haha, min långa utläggning om termos-muggar är helt seriös och inget att skratta åt, det får bara jag själv göra.) Man märker hur bra jag mår mentalt just nu, kanske skicka en ansökan till en anstalt, är lite för glad i knoppen! Hehe...
Nu ska jag ägna mig åt resterande delar av svenska loggen, jippey!!
Juste måste bara berätta Ciccis (cecilianordhlindsjo.blogg.se) teori om varför Joey hoppar bättre än Diesel, OBS jag har varit med och varit smart i den Cicci får inte ta åt sig all ära!!
Köttbullen är rund och han rullar bättre, korven är lite mer avlång så det är lite jobbigare att få med allt.
Så lyder teorin.
Tyvärr var den alldeles för oseriöst skriven så jag var tvungen att redigera lite, det här är ju en vetenskaplig teori, inte kan man skämta om det?!
Svenska here I come!!
PS. Hoppas ni läste allt detta, för det var ett av de bästa inläggen på länge!! Mitt riktiga jag kom fram!! Nu känner ni mig lite bättre också, knäpp som jag är... DS.

Haha, någon hoppar stoooooort...

© Isabelle Hassner
Ponin hoppade ganska stort på hindret, kolla mitt ansikte, haha....
Har varit i stallet och ridit Tommie, han var glad som vanligt, men jag ska inte bara skriva det. Då är jag bara tråkig, haha.
Idag var det idrottsdag, undre delen av klasslistan, vi ÄGER!! Vann 6 av 7 grenar, men vi lät dem vinna sista, tyckte så synd om dem. De blev bara surare och surare, haha...
Följer Annas råd och intalar mig själv att jag absolut mår prima, jaa, det gör jag faktiskt, host*
(Haha, kul att man kan tolka det både bokstavligt och jaa, inte bokstavligt helt enkelt)
Nu ska jag göra min SO läxa!!
Godnatt people!

Forever in my heart

© Isabelle Hassner
Du är mitt allt!


© Isabelle Hassner
Här kommer den efterlängtade bilden på Tommie, visst är han en riktig sötnos?

Jaa, det blev en liten paus på ett par dagar. Så kan det bli ibland. Nu sitter jag och lyssnar på Miley Cyrus låtar, haha, tur att jag inte är den enda! Laddade precis ner Spotify på Mac:en.
Terrängtävlingen gick bra! Tommie och jag gjorde en felfri clear roud, vilket ledde till en grön-orange rosett. Jippey! Diesel var sitt vanliga jag och vi vägrade ut oss, men vad ska man göra, jag älskar honom hur mycket som helst i alla fall!
Nu ska jag sova! Ingen bra dag idag, förkyld och några av mina bästa vänner flyttar ifrån stallet... Kommer skana er så mycket, med er kan jag vara mig själv!
Godnatt...

Tack mami <3

Kolla vilken fin pyamas min mamma köpte till mig i Portugal!!!

Idag har jag varit i stallet. Red ut på Tommie med Ann och Spirit, han var jätteduktig och glad hela tiden. Sen var det banbygge, men det fanns inte så mycket att göra. Efter det vad det ridlekis som gick helt okej.
På kvällen åkte jag ju hem till Sofie och hade det mysigt. Axelle kunde tyvärr inte komma för hennes tävling drog ut på tiden, men hon får komma en annan gång! Först tittade jag och Anna på när Sofie var pro på rubiks kub. Sen satte vi oss och åt gott och spelade alfapet. Jag vann, kan ni tänka er det?! Glad! När vi tyckte vi var tillräckligt bak(ad)fulla, haha, så satte vi oss och spelade singstar istället. Superkul! Tack för en jättemysig kväll tjejer!! <3
Nu ska jag sova så jag är utvilad till terrängtävlingen imorrn, godnatt!

Kommentera people!

Hahahaha, hittade den här och var bara tvungen! Förlåt Sofie...geeeeeeek!(fast det är bara bilden som luras) <3

Imorrn blir en lite stressig dag, men sen på kvällen bär det av till Sofie, myyyyyyyys! Nu ska jag sova...
Godnatt världen!
PS. Vill bara säga att jag hoppas det går bra för mamma med flygen, som krånglar ikväll. Längtar efter dig!DS.  <3

At school...

Snart börjar min första och enda lektion för dagen! Det är matte, super! Haha, tagga people! Mycket utropstecken idag! Sen ska jag till stallet och rida Diesel med Emma och ut barbacka på Tommie! Sen ska jag smörja alla sakerna i satllet! Nu får ni ha det bra!
Hejdå!

Ni är underbara...

<3

Har tyvärr ingen bild att lägga upp nu, men vill bara berätta att Tommie var helt underbar idag! Han var jättetaggad, precis som jag. Han vill verkligen hoppa och hoppade riktigt bra också. Det finns ju muskler som behöver bättras på, men jag kan inte vara annat än supernöjd med bebisen! Han var så söt och verkade så glad när vi flög över hindren!! Jag älskar er mina två vänner, ni är bäst Tommie och Diesel!! <3

Chocolate, chocolate you make me happy...

Mmm, marabou!!!!

Nu sitter vi på svenskan och gör miljöbeskrivningar. Det är faktiskt riktigt roligt, man kan vara så kreativ med vad man ska beskriva. Jaha, nu låter jag som värsta nörden, men då får jag väl vara det då. Hehe. Nu ska jag fortsätta med att beskriva det som Anna trodde hade norska i sig, hmm.
Vill bara säga att jag är superdupertaggad till hoppningen ikväll! Hoppas Tommie är lika taggad som jag och att han orkar ganska mycket. Skulle inte vara så kul om han blev supertrött efter halva lektionen. Men det kan bara tiden utvisa. Nu måste jag jobba, ha det gött!

Sometimes it just says click...

Visste inte vad jag skulle skriva om, så jag skriver om er bara för att ni är så bäst!
Svåra saker händer, man behöver någon eller några. Än så länge har det inte funnits tid, inte tillräckligt mycket säkerhet på vad som kommer att hända. Kommer det fortsätta så här? Kommer vi gå skilda vägar nu? Inse att det inte funkar? Men just nu är jag ganska säker. Jag känner er, litar på er. Hoppas att ni känner likadant. Man sviker inte varandra, så funkar det bara. Jag känner mig säker. Ni är viktiga, för första gången känns det riktigt bra, i alla fall med er. Vet inte vad mer jag ska säga, bara att ni är viktiga, ni behövs! Hoppas att det kan bli ännu bättre, ni äger!!!!!
<3

Here comes the hotties!!!!

Nu har vi coolingar snart SO....

Vi har varit på naturenshus och tittat på kakao och blivit sugna på choklad. Varit hungriga, som vi alltid är typ, haha. Men nu sitter vi och väntar på att SO:n ska börja, kul!!! Nu ska jag ta mer fula bilder i photobooth med mina vänner <3

Demokrati eller diktatur??

Kolla min fina tavla som jag skriver upp alla läxor på!!

Nu har jag varit jätteduktig och har bara svenskaläxorna kvar att göra imorrn. Känner att jag måste sova nu, så det är vad jag ska göra people!
Men i alla fall. Det gick sådär att rida idag. Ponin var lite överpigg och hur stark som helst. Sen var det ju värsta busvädret=busig Tommie. Men han slappnade av lite i högervarvet, men han hängde som bara den i vänstertygeln. Jaja, han e bebis han kan inte kunna allt. Men idag bad ja honom om lite mer än tidigare och han tyckte att jag var jättejobbig. Men jag längtar som bara tusan tills på torsdag då vi ska hoppa på lektionen. Det ska bli superkul. Ska hoppa Tommie för första gången på riktigt!!!
Nu måste jag sova!!
Godnatt!

Nu drar jag till stall Lilla Rörby!!!

Diesel och jag, dressyrallsvenskan div 3...

Nu ska jag åka till stallet och rida Tommie. Tänkte rida lite på volten och köra markarbete med lite bommar och så. Sen har jag tonvis med läxor att fortsätta ta i tu med när jag kommer hem. Tur att jag har en onsdag på mig också...
Nu ska jag göra mig klar för att gå ut till bussen. Får se om jag bloggar mer ikväll.
Tjing!

Min kompis är inte så smart...

Hon har ganska litet huvud och är ganska tjock. Hehe, gillar dig EMMA <3
HON KAN INTE RÄKNA UT 8√8701 !!!!!!

Jag är starkeman...eller inte!

Precis upptäckt att jag inte är svagast av alla på armbrytning!

Sofie och jag är lika svaga, YEY!!! Det blev oavgjort när vi körde armbrytning!! Nu ska jag gå och äta lunch, mums!!!

Du gör mig hel <3

<3
Orkar inte längre, vill bara stå nära dig. Känna din värme strömma från dig, känna kärleken sprida sig inom mig, du är värd guld. Vartenda ont ord om dig, de betyder ingenting. Du är bäst min lilla älskling, vart skulle jag ha varit nu utan dig.Inte en enda dag i mitt liv skulle ha varit värd något om jag aldrig träffat dig. Du har lärt mig så mycket, du är mitt liv just nu! Alla måste gå vidare någon gång, men jag vet inte om jag kan. Du är guld i min värld, jag behöver inget annat, sålänge jag har min kärlek, min ögonsten! När jag inte orkar något mer vill jag bara slänga mig på nästa buss, springa hela vägen till dig, slå armarna om din hals och känna att någon lyssnar. Någon där ute bryr sig. Även om du inte ser det här eller någonsin kommer förstå vill jag bara säga tack för allt du har gett mig! Hoppas att vi kommer fortsätta att växa tillsammans, även om det bara kommer att göra mitt liv ännu värre om några månader. Men vem bryr sig, sålänge jag har dig mitt hjärta?

Sleepy sleepy Mimmi

Bilden som skulle upp igår...
Jaa, så kan man ju också göra. Haha! Igår när jag skulle blogga låg jag i sängen med datorn och hunden. Mysigt var det, men kanske lite för mysigt. Ja, jag lyckades somna medans datorn höll på att logga in mig på blogg.se. Jag skulle ge er ett fint blogginlägg om min dag och den här söta bilden på min vovvis som låg bredvid mig, men det ville inte min mat och sov klocka. SOV ringde den, nu måste jag ju inte berätta allt som hände, men jag gör det i alla fall bara för att jag vill. Nu går min hjärna på högvarv och jag hör hela den här texten rabblas upp i mitt huvud i 1000 km/tim. Nu ska jag byta paragraf och se om min hjärna kan ta det lie lugnare.
Hjärnan lugnade ner sig lite i alla fall. Igår var det dressyrträning för Sara Rubin. När jag kom in i stallet stod det ett monster i Tommies box, men det var som tur var bara hennes häst. Jag red Diesel och det gick super. Han var jättefin. Jag fick massor av tips. Jag måste titta upp, mellan hans öron, jag får inte bli för svankig i ryggen, om han spänner nacken ska jag låtsas som att jag ska gå in på en volt. Det ska jag göra dels för att jag vet att han blir mjukare på en volt så jag slutar spänna mig, och sen för att han slappnar av när han får ställa sig lite mer. Ibland kan jag även vända in på volt, men det är inte alltid nödvändigt. Sen red jag och Aleksandra ut i skogen och ponisarna var lite knasiga och ville absolut bergsklättra, men det tyckte inte vi var en särskilt bra ide. Juste ville säga grattis Aleksandra som vann DM i lördags, i hoppning. Den gick i LA. Super bra. Men jaa, sen gjorde jag typ inget mer på söndagen.
Nu har jag bakat chokladbollar, oups hoppas inte mamma ser(skojade bara mamma), det kommer bli jättegott. De står i kylen just nu.(Nej jag har inte alls bakat chokladbollar) Nu ska jag gå ut med Ronja. Hoppas chokladbollarna är klara tills jag är hemma igen. (Nej, jag tycker inte ens om chokladbollar, varför skulle jag då baka det?) Hihi, jag e lite busig ibland. Hoppas att hon inte fattar...
Juste, det är mycket roligare att blogga om man får lite kommentarer så ös på ba'!
Ses snart!

Everything pops with Pringles...

Haha, jag vet...

Jag är tråkig idag. Men jag e trött och måste sova. Mer uppdate i veckan. Kolla min fina pringles mun!!!
Godnatt!

I think I´m in love...

Love is sure a complicated thing...

Nu har jag ridit ridlektion, det gick super! Jag red Tommie och vi red dressyr. Skänkelvikning och han lyssnade super för att vara en lite bebis-pojke! Sen övade vi också på att jag inte ska vara för försiktig när jag rider honom, utan kräva lite ställning och mjukgörande också. Fick tipset att gärna göra skänkelvikning i skogen då det blir mer naturligt i en annan miljö än på ridvolten. Det tar vi åt oss. Täcket som inhandlades igår passade super och han blev jättesöt i det!
Nu måste jag gå och lägga mig, har bara matte imorrn! Men jag vill vara utvilad till tömkörningskursen som är imorrn. Förklarar mer ingående vad det är och så då.
Godnatt gott folk!

Français est très...

Snygga tjejer på Franskan, haha!!

The night is the end of a day but also the start of a new one

Haha, spegelvänd, men jaja...

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorrn är det ju torsdag och jag ska rida!! Längtar jättemycket!
Jag har också fixat och trixat lite med språken nu. Jag har bytt till bara ett språk. Så nu har jag bara Franska 3 på torsdag förmiddag och ingen Italienska 1. På ett sätt känns det rätt så skönt. Men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka med franskan inorrn, haha.
Godnatt på er!
Juste, bilden är på boken vi gör läslogg på och läser på svenskan, bara ifall ni undra liksom. Knäppis jag e ibland, haha.

You gotta love it!

Hihi, nu är det köpt!

Jaa, som ni ser har jag varit på Täby Ryttarcenter och köpt det som har lite rrr i sig, nämligen ett fleecetäcke som är svart, grått och rosa. Man fick matchande grimma och grimskaft med, jippey! När jag såg det kunde jag inte sluta tänka på Tommie i det, så ni kan gissa vem det är till, haha. Men till mitt försvar så var det billigt. Det hade kostat typ 600:- sen var det 50% på det och sen vann jag ju ett presentkort på 100:- så det slutade med att det bara kostade 198:-(!!!). Nu får vi se vem som kan vara söt, hihi.
Nu måste jag skriva en läslogg till svenskan, kul!!
See ya laters!

You are the picture

Dricker te från "Kränku", en affär på Gotland. Det är ett smultron-te som är super gott!

Nu har jag varit ute med Ronja och fotat lite. Hon var inte riktigt med på noterna och ville inte riktigt bli fotad, haha. Men fotade lite annat också. Jaja, nu ska jag plugga och sen ska jag cykla och köpa det där som kan innehålla rrrrrrro. Nu fick ni en bokstav till!
Ha det gött, ute är det blött!

How do you express feelings that are this deep?

Just can´t stop loving you...

Jag vet att jag bara tar bilder med min datorkamera nu, men ikväll planerar jag att lägga upp lite fina bilder. Idag har jag varit lite småtrött, men det kan man väl leva med. Nu ska jag gå ut med Ronja. Tar med mig kameran och ser om jag kan fota något...blött. Haha!
Hörs!

Natti natti...

Nu ska Mimmi gå och lägga sig. Godnatt på er. Hoppas att eran dag har varit lika bra som min! Imorrn ska jag köpa något, men ni får inte veta vad det är än, ett tips är att det är fiiiint, och det kan slinka in lite rrrrrrrrr. Haha, nu får ni fundera.
Sov gott!

Sometimes all the pieces just fit and you are so happy

Ibland måste man börja om, börja på nytt. Men det behöver inte alltid vara ett avslutat kapitel av det förflutna, det kan vara en sammanflätad fortsättning...

Just nu faller bara alla pusselbitarna på plats. Livet leker och jag är bara lycklig! Klassen är bra, underbara människor, stallet och ponisarna det är nog det bästa för tillfället. Sen att min säng är überskön är bara ett plus.
Idag har jag varit och ridit Tommie. Vi red ut med Greta, som red Flippe, och pojkarna var bara allmänt busiga, haha. Tur att de har personlighet, gud vad tråkigt det skulle vara om alla bara lunkade på i samma tråkiga takt hela tiden. Jag har märkt att Tommie börjar få lite mer mage nu, vilket är bra. Sen blir även rump-musklerna bättre, men de behöver fortfarande jobbas på. Det går bättre och bättre att kratsa hovarna i alla fall, vilket gör det mer trevligt med hela borstnings upplevelsen för mig, haha. Jaa, men vi har i alla fall pratat med Maud lite och så också. Det gick super. Vet inte vad jag ska säga just nu, är bara allmänt lycklig!
Pratade också med Maud om att tävla Diesel. Jag har fått klartecken och ska tävla en LD och en LC den 2 oktober i Rimbo, och sen ska jag också tävla en LD+5 och en LC den 15 oktober i Sollentuna, jippey!
Jag ger bara en ledtråd till vad jag babblar på om, som jag gissar att ingen fattar. Limegrönt är ju bara klockrent, kanske lite rosa kan slinka in också!

Ahhh, vad ska jag säga!!!!

Nu har jag internet!!

Grattis min lilla bebis! Du håller på att bli en stor tjej... <3
Jaa, som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett tag, men det är för att vårat internet hemma inte har funkat. Men nu lånar jag ett mobilt bredband av pappa. Han måste dock ha det snart, så det blir ett snabbt inlägg.
I helgen jobbade jag ju på allsvenskan tävlingen. Det gick bra, vann ett presentkort på 100 kr i deras shop!! Hittade ett sött fleecetäcke som skulle passa super på Tommie, men köpte det inte.
På söndagen åkte jag sen till stallet och red ut själv på Tommie för första gången. Det gick superbra, han gnäggade lite och så, men han stretade inte emot. Han tyckte det var roligt och var på sprudlande humör. På hemvägen försökte vi oss på en galopp och det tyckte han var lite för roligt, så det gick lite för fort och var lite väl svårt att stanna. Men vad ska man göra. Han är ung och måse få vara lite busig, annars är ju inte livet roligt alls. Vi får bara försöka träna lite på start och stopp knapparna, haha.
Idag var Anna här, vi bakad choklad soppa, det skulle vara kladdkaka, som blev jättegod. Vi åt den, drack te med massa mjölk i och pratade.
Vi var också ute på promenad med Ronja. Min lilla älskling fyller 6 år idag!! Grattis världens bästa hund!! Vad skulle jag göra utan dig? Du är ärldens bästa vän. Älskar dig mest! <3
Ha det bäst!

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!