Paris here I come!!!

Nu sitter jag på Arlanda utanför gate F31 och dricker varm choklad. 10:10 går mitt plan mot Paris där mamma väntar på mig. Massor av shopping och sevärdheter på schemat. Ses hemma i Sverige på tisdag.

Men om ni har lite tur kanske det sker någon uppdatering medan jag är där.

Byeeeeee!!


Höstlov!!!

Nu har jag höstlov och är påväg till stallet, underbart! Efter stallet ska jag fixa och handla lite inför spökkvällen som är i stallet imorrn. Kulkul, men jag är nervös att något ska bli fel, hehe.

Snart kommer min buss så byebye!


Du är mitt allt!

<3


Stallet here I come!!!

Är påväg till stallet nu, där ska jag ha ridlekis, rida och sen ska jag hem och plugga lite. Efter det ska jag träffa en viss Sofia, det var typ 100 år sen jag träffade henne sist!

So long people!!!


Är med Ann...

Jaa, jag är med Ann och vi tjockar oss framför TV:n som vanligt...


Gottegrisar

Jaa, kan inte säga annat än att det är det här vi gör på svenska-lektionerna!!!!


Wordfeud

Jaa, det tycker jag är roligt!! Det är det jag sysselsätter mig med just nu, och att tjata på Anna att spela mot mig, haha! Jag äger ut henne just nu! Hihi!! Snart har jag SO, supermegaroligt! Hejdå!


Vi är smarta och sitter i klassrummet 100 år innan lektionen börjar!

Jaa, som rubriken lyder så är vi äkta naturare som älskar att vara i klassrummet och lära oss nya saker. Just nu är Axelle på toaletten, Anna och Sofie sitter och gör en läxa som jag redan har gjort och jag skriver det här meningslösa inlägget åt er! Visst är jag underbar?

I söndags var mormor, morfar och farmor hemma hos oss. Av mormor och morfar fick jag choklad och pengar och av farmor fick jag pengar och ett halsband. Av mormor och morfar fick jag också en ros från Åland. Den är jättefin och luktar hur gott som helst.

Nu har jag snart matte, så tack och hej för mig. Det här inlägget har tagit mig typ 10 min att skriva, haha!

Fin bild på rosen som jag fick!


Plugga, plugga, plu-u-ga!!!

Jaa, det är min roliga sysselsättning just nu. Jag pluggar till biologiprovet som är på onsdag.


Blogg.se app till min mobil

Jaa, som rubriken säger har jag skaffat en app på min mobil så jag kan skriva inlägg direkt härifrån. Så här är det första inlägget från mobilen, men jag kan lova att det kommer fler! Ger er en riktig sötisbild på Tommie också från förra veckan. Observera att han har sitt fina rosa schabrak på sig!


I'm so innocent...

Reklambranschen något för mig eller? Nja, skulle inte tro det va...

Jaa, utan banan, jag vet...

Sitter och lyxar mig med en smoothie från innocent och gör läxor. Det är typ det bästa jag vet... Som vi ser på sista bilden finns det inga bananer i den här smoothien, vilket gör oss apor väldigt ledsna! Nu ska denna apa återgå till sina läxor, tack och hej för mig!

Hakuna matata, man blir lycklig var dag...

Nu kör vi, nu får ni se alla mina wunderbara presenter!!
Pumba kallas han och är min lilla iPhone 4!!

Skal till Pumba, från brorsan!!

Schampo, balsam och hudkräm från RITUALS, lovar att det är typ bästa schampot och balsamet, krämen har jag inte provat än, men den är säkert lika underbar den!!

Finfina armband gjorda av sötvattenspärlor, fiiiiint!!

Typ världens sötaste schabrak till Tommie...<3 Det glittrar i kanterna!! <3

Lite mer rosa!! En rosa reflexväst till mig och 2 par(!!) rosa benreflexer till Tommiesen!! <3

Som en liten fin bonus på min födelsedag till er så var fina jag med på bilderna!! Men vet ni vad?! Det är inte slut än!! Jag fick även finfina presenter av två av mina vänner!(och jag hoppas att mer kommer...haha, skojade bara :P) Så här kommer bilder på dem:
Från fina Axelle, det är en supergullig tavelram!! Tack vännen! <3
Av bästaste Ann fick jag en supersöt låda,med massor av superfina pärlor och berlocker i. Nu ska det definitivt pysslas när jag har tid. I lådan fanns också ett supergulligt brev!! Bästaste Annsi!! <3
Som ni ser fick ni även mig som bonus på de två sista bilderna!!! Snäll jag är va?! Nu ska jag återgå till mitt födelsedagsfirande med massor av läxor!! Jippey!! Men nu fick ni ett finfint inlägg att njuta av tills jag bloggar nästa gång, tack och hej för mig!! Hehehe....

Who am I to say: I love you, you made my day!

What to do with you life, your days, your love and all other difficult ways?

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!