Vovven

 
Trixade lite med en bild i ett program som enligt mig äger! PicMonkey heter det. Det är alltså en hemsida på internet som man redigerar på. Ibland fungerar ju inte internet, då kan det hända att man inte kan spara sina bilder. Det är ju tråkigt om man har lagt massor av jobb på bilden, men det är lätt att förstå och man kan göra massor med roliga saker i det. Tips om man inte har bra program som photoshop och så, för att redigera bilder. :)

Happy

 

Hej mina vänner. Idag är jag lycklig! Vill ni veta varför? Även om ert svar var nej så ska ni få veta nu, det snöar! Jag har inte haft någon julkänsla alls fram till nu, men nu får det gärna komma massor med snö som bestämmer sig för att stanna resten av vintern! Åhh, snö!!!! <3 Bara för att fira och ha det ännu mysigare så tänkte jag rida ut barbacka på Tommie idag. Får se vad underlaget tillåter, men helst vill jag ju galoppera i snön, hihi, även om det förmodligen inte är så mycket av den på sandvägarna vid stallet. 
 
En annan anledning till att jag är så glad är att jag typ inte har någon mer läxa den här veckan och bara 10 glosor till nästa vecka. Nu får gärna jullovet komma, det skulle göra mig ännu gladare! 

Godnatt


Torsdag i november

Torsdag idag och snart är veckan över. Det är ju ganska skönt. Har det ganska lugnt i skolan just nu, dock är jag sämst av alla på att ta tag i läxorna så ändå sitter jag här med en labbrapport som ska in idag som inte riktigt är färdig än. Men jag har ikväll på mig att skriva också så den kommer hinna bli klar, som tur är. Ikväll är det ridlektion, har taggat hoppning i en massa veckor nu, men ändå tror jag det blir dressyr. Lite surt, men jag får väl hålla tummarna för att min ridlärare ändrar planen. Skjuts till stallet idag, wie :D
 
© Lovisa Hammarström | Söta ponnyn <3

Det löser sig

Skola och kemi, mysigare kan det väl inte bli? Jo, det kan det nog. Känner att jag inte orkar med livet riktigt just nu, allt är segt och jobbigt. Dock så ska jag göra något kul ikväll så det räddar hela min dag! Kladdkaka är en del av det, taggar galet. Har en labbrapport i fysik som jag måste skriva till på torsdag, men känner att det kommer att lösa sig även om jag inte jobbar ihjäl mig. Ganska onödigt inlägg känner jag, men sånt här kan ju vara kul att veta också. Om man vill. Om man är typ en stalker eller något sånt.


Måndag

© Ann Furbäck | Från dressyrtävlingen i stallet, när Tommie inte reds :)
 
Godmorgon alla glada. Sitter nu och ska skörda lite sen bär det av till bussen mot stallet. (Skörda på Farmville, jag odlar faktiskt ingenting här hemma.) Tömkörning av Tommie och sen buss för att hämta kusiner. Sen ska jag göra läxor. Så spännande kommer min dag att vara, nu tror jag äpplena ska skördas, så so long!

Dagens

© Ebba Amoudruz
 
Idag har jag bara myst runt. Åkte till stallet tidigt, eller man kanske inte kan kalla halv tio för tidigt men haha, rätt så. Sen var det lite läxa. Planen var att jag skulle göra mycket läxa, men jag är ju så himla produktiv så mycket blev det inte. Jaja, bara jobbigare för mig som får gå och vara arg på mig själv. Sen har jag i alla fall ätit glass. Glassen och Tommie var väl egentligen det ända mysiga med idag, men man kan ju låtsas att hela dagen var det så blir livet lite lättare! 

Fix & Trix

Jag håller på, men just nu ser det inte så toppen ut, haha, men det kommer!

Lyckat

© Lovisa Hammarström
 
Torsdagens ridlektion var lyckad! Han har blivit så himla fin nu efter sin lilla viloperiod, det är så kul att rida på honom. Han kan bibehålla formen i skänkelvikningarna mycket bättre och allt bara flyter på. Fortfarande lite jobbigt i vänster, men han är mycket mer liksidig än innan. Kulkul är det! 
 
Igår körde vi lite markarbete på volten. Jag vill lära honom att byta galopp. Främst att göra det mer smidigt över hinder, men även för att han ska kunna byta galopp utan hinder också. Jag galopperade ungefär som snett igenom över sockerbitshinder som stod längsmed medellinjen. I början gick det lite knackigt, men sen gick det faktiskt riktigt bra! :)

Shakespeare

Har just nu en väldigt underhållande historialektion. Jag läst namnet Shakespeare, fast jag hade skrivit det utan e på slutet. Kom på att om man översätter det till svenska blir det "skakar päron". Vilket jag tyckte var väldigt underhållande. Nu fick ni ta del av min fina humor också, good for you! :D

Ni kanske inte visste det, men...

...jag har skaffat katt! Hon är en urgullig och fluffig liten sak som heter Trassel! Bjussar på lite lagom fina bilder från i morse. Hon är söt i alla fall!


Nu kör vi!

Hej mina vänner! Till helgen fixas ny design här och förhoppningsvis börjar jag blogga bra igen! :D
 
Ses till helgen!

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!