sommarlov

© Sara Källbäck | Jag vet att min sits är mupp på den här bilden, men ponnyn är lycklig i alla fall! :)
.

Idag red jag på gräsrakan med Jane och Sara. Tommie var mjuk och fin och det gjorde mig glad. Han var inte lika samarbetsvillig igår kan man ju säga, hehe. Nu vill jag bara snabbt säga att jag gillar nya blogg.se. Det är lite förvirrande, men jag gillar det ändå. 
.
Just nu känns det som om jag har ringt till alla vänner jag har för att se om de vill göra något med mig. Det har jag såklart inte och jag ska fortsätta ringa nu, men jag tycker att någon kan ha tid att träffa mig, hehe.

20120603

© Lovisa Hammarström | Idag är det hoppträning! :D
.
Datumet som rubriken visar var det klubbhoppning i stallet! Kulkul var det. Ponnyn var superglad och jättefin, dock ledde det till att det blev lite tok i ena klassen...
.
LD hoppades superfint i grundomgången! Han var pigg, men hoppade fina språng med bra fart. Jag kanske hade velat ha lite mer kontroll, men det är nog mitt problem, han måste få sköta sig lite själv utan mig. Det är då det går som bäst. Men sen kom vi i alla fall till omhoppning. Vi gasar lite och han hoppar otroligt stort över första hindret i omhoppningen. Jag som inte är beredd och redan har börjat svänga mot nästa hinder kommer ur balans. Vi håller på att rida in i baksidan av ett hinder, Tommie hoppar undan och jag har tappat ena stigbygeln så all min vikt trycks ner i den ena. Det ledde till att sadeln hamnade snett som attan. Jag kan väl bara säga att jag typ satt på halva sadelgjorden, hehe. Ritten var tvungen att avbrytas, för man kan ju inte hoppa med sadeln på sidan av hästen!
.
LC:n var ponnyn lite tröttare. Det blev mer rytmiskt och i omhoppningen satsade vi på långa vägar med mer fart i stället. Det ledde till vår första helt felfria runda i LC! Jag var och är fortfarande jättenöjd med honom!

för många timmar

Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag älskar den här ponnyn! <3
.
Idag är det imorgon, jag vet att det var alldeles för många timmar på det förra dygnet, men samtidigt kan ni ju var glada att ni har hunnit med väldigt mycket sen jag skrev mitt förra inlägg, som jag skrev igår. Nu är till och med jag förvirrad av min egen text, och det är inte vanligt. Men om ni nu läser förra inlägget och sen det här kanske ni blir lite mer förståndiga!

barbacka

© Sara K | Fin ponny har jag! <3
.
Hej! Idag red jag ut barbacka och min ponny var underbart fin. Hejdå!
Hej! Imorgon kommer jag att berätta om klubbtävlingen i hoppning. Hejdå!
Hej! Imorgon har jag massor med saker att göra, men allt som ska göras är kul. Hejdå!
Hej! Jag älskar Munsboro Tommie Bowe över allt annat på den här planeten känns det som. Hejdå!

tävling

© Ebba Amoudruz | Fin ponny är glad! :)
.
Att tävla är nog bland det roligaste som finns! Det är bra att ponnyn också verkar tycka det, för imorgon är det klubbtävling. Vår första tävling som vi kommer att hoppa omhoppning på, jippey! Jag lovar er att ni ska få se snäva svängar! (Hoppas att ponnyn blir lika taggad som han blev i torsdags av det!)
.
Dags att trycka i sig lite frukost så att man kan åka till stallet sen.

glassigt

Jag kan ju inte säga att jag var jättesnygg, men de som såg mig varken svimmade eller skrattade, så det måste ju vara bra tecken, eller hur?

Vi gjorde cheesecake-glass! Gott blev det kan jag ju lova...
.
Idag var jag och jobbade på en glasseria!(Haha fint ny-uppfunnet namn!) Den heter BOGART's, och ligger i Enebyängen, man går in genom samma dörr som till Texas Longhorn, men man svänger höger direkt efter att man har kommit in. Dit tycker jag nu att alla ska gå för de har jättegod glass och man kan lägga i massor med olika sorters godis i glassen och sen så blandas det runt och blir som din egen specialdesignade glass. Tipptopp va?! Det tycker i alla fall jag, och jag kan lova att det är gott, speciellt om jag fixart'. Kul har det varit och jag har lärt mig massor med nytt, glass kan faktiskt ätas även om det regnar, så komsikomsi!

galet

© | Regnigt och härligt är det ute. För övrigt är det här typ den enda bilden jag har där det ser regnigt ut, kanske dags att gör kameran lite blöt?
.
På morgonen red jag ut med Lovisa och Sigge i det härliga nedfallet från himmelen. Jag blev lite förvånad, för jag var helt genomblöt när jag kom in i stallet igen. Konstiga grejer det där! Tommie var galet pigg i alla fall. Har aldrig suttit på honom när han taggat så mycket, haha. Underbart var det, han var så lycklig! :) Även om det var lite annorlunda när han typ drog tyglarna ur händerna på mig och raceade om Sigge, som för övrigt är minst 15 cm högre än honom. Men det var kul när Lovisa fick sand över hela sig för att Tommie dundrade fram med sina grävskopor till hovar.
.
Nu är det dags för mig att ge mig ut på nya äventyr, kulkul! Kanske visar en bild på vad jag ska göra, lite senare. Men jag är orolig att jag kommer se otroligt ful ut!

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!