snäva svängar

© Sara Furbäck | Visst är han otroligt snygg i orange?!
.
Hej och välkomna till kvällsnytt med Mimmi. Det är nu dags att diskutera vad hon har gjort denna vackra dag bestående av regn och solsken om vart annat. Nej just det, ni vet ju redan vad hon har gjort för hon är awesome och skrev det innan hon gjorde allt. Men ändringarna i planerna blev att de fina Anna och Sofie kom hem till mig en stund. Jag tror man brukar kalla det för mysigt. Sen övade vi på omhoppningssvängar på ridlektionen. Det tror jag man brukar kalla för "något-av-det-roligast-som-finns-om-man-sitter-på-en-otroligt-taggad-ponny", som jag gjorde. Dagen hade ett bra avslut i stallet, tills jag insåg att dagen inte var slut än. Men men, på några timmar kan det väl inte hända så mycket. Eller?

brännboll och att springa

© Sara K
.
Idag ä det idrottsdag för min del. Först ska vi spela brännboll och sen springa runt Rönningesjön. Konstig som jär är ser jag verkligen fram emot att få springa runt sjön, haha! Det är typ 6 eller 7 km. Då känner man sig sådär nöjd med sig själv efter, eller jag vill helst springa ännu längre för att känna mig nöjd men ändå.
.
Ikväll är det ridlektion och jag hoppas på någon form av hoppning/markarbete. Nu måste jag äta frukost så att jag kan hjälpa klassen att vinna den här brännbollsturneringen! :)

one step at the time


.

Känner att jag mer är för stilen med en bild i headern, så nu kör vi på det! :)
.
Jag lyckades också flytta ner menyn till dit jag vill ha den, men egentligen vill ja ha den på andra sidan om hela fältet som inläggen publiceras i, och jag skulle vilja att den var närmre det fältet också, plus att jag vill ha headern över både menyn och inläggs-fältet. Men eftersom det inte verkar som att man kan få allt här i livet så får jag väl nöja mig med det här för stunden.
.
Nej mina vänner nu vill jag till ponnyn, så då dissar jag bloggen som inte lyder mina skönhetstips och åker till någon som faktiskt...inte heller gör det, men men. Ponnyer har nog lite svårare att förstå att man inte ska sova i kiss än en blogg har att förstå hur jag vill ha det. Så ponnyn är förlåten!

Nu kommer det...

...ingen ursäkt för mitt försvinnande, hehe. Men jag vill ju blogga och därför ska jag göra det. Nu ska jag berätta en jättelöjlig sak, ni kommer säkert att skratta. En av de största anledningarna till att jag inte bloggat är för att jag har verkligen inte orkat redigera några bilder att lägga upp här, haha. Så går det när man är latast i stan! Jaja, jag ska försöka fixa en ny header och efter det kommer jag nog ha större lust att blogga. Jag skulle så gärna vilja designa om min blogg, och jag vet exakt hur jag vill ha den. Jag har ingen aning om hur man gör. Grr! Men om det finns någon smartiepant där ute som vill hjälpa mig så tar jag gärna emot den fina hjälpen jag skulle få. Nu ska jag i alla fall fixa en header åt er, min är nog inte den charmigaste...
Edit; Vet ni, jag borde nog skapa en kategori för mina comeback inlägg, de börjar bli en ganska stor hög av dem nu. Vad tror ni?

jag dör


© Sara Källbäck || HAHA, charmiga paret eller vad? Kolla hästens min!!
.
Nu är det långhelg, vissa kanske säger att det är skönt, andra kanske säger att det är najs medan andra helt enkelt skiter i att säga någonting och gör något vettigt av tiden istället. Jag tillhör de sista, för jag pluggar och det är ju bara helt freaking amazing! Det var väl typ det jag kände att jag hade å säga. Imorgon kommer jag att sitta där och undra varför så många läsare försvann efter idag. Men här har vi svaret, haha, hur tråkigt liv får man ha om man har en så underbar konversation med sig själv som jag har nu. (För att inte nämna om man använder ord som konversation i vardagligt språk när man inte ens är 17 år fyllda!)

2 sekunder

.
© || Gilla den vita chokladen!
.
Nu har det precis gått 2 sekunder sedan jag publicerade mitt förra inlägg, bara så att alla vet! Kakorna blev goda, men vår ugn är lite för het för att klara av sån småpotatis som kakor, så en plåt med kakor stekte lite för länge i den glassande hettan, oups! På tal om glass så vet jag precis vad jag ska göra för fredagsmys till mig själv! På fredag såklart då. Jag ska antagligen med mamma till Åland över några dagar, och där finns den godaste glassen på jordklotet. Nu kan ju ni roa er med att klura på vad jag ska ha till fredagsmys medan jag pluggar, wehå!

kurragömma

© Sara Furbäck
Börjar undra om jag har anställt Sara som fotograf till min blogg, just nu är det hon som ger er bilder! :)
.
Det här är i alla fall en bild från dagens hoppning, som ni har fått se! Ponnyn var underbar, som vanligt. Idag visade han mig sina unghästegenskaper, som har lekt kurragömma tills nu. Han skuttade var rädd för mest allt och kunder verkligen inte koncentrera sig, haha. Jag tror mest att det var för att han var sjukt taggad, något som ger mig ett leende från öra till öra! :) Tror ingen av er orkar läsa ett tjofaderittan-långt inlägg om dagen, det skulle inte jag göra, så jag sprider ut det lite för er skull! Hörs om typ 2 sekunder när jag har tagit kort på cookiesarna jag just bakade och kan lägga upp ett inlägg om dem här!

ponnyn

Ponnyn bjuder på finaste rundan med massor med glada och pigga miner! GLAD!


cut it off

© || Fin ponny på vår första tävling på Rimbo ryttare!
.
Ska jag berätta en hemlighet? Min mamma kommer att bli rik! Det är bara för att jag har klippt mig förstår ni. Hon kommer spara massor med pengar på att inte behöva köpa lika mycket balsam till mig. Visst är det bra? Håret känns kort, men det är ganska så skönt måste jag säga. Kanske bjuder på en bild inom en snar framtid!
.
Idag ska i alla fall ponnyns man också bli kortare. Den är fasligt lång för att sitta på en hoppeponny, så det ska vi göra något åt. Idag är det förberedelser inför tävling som gäller. Imorgon är det andra omgången av div III Allsvenskan. Men innan jag åker till stallet och förbereder inför tävlingen så ska jag baka "Anns" cookies! Så det är det dags att göra nu! Hoppas ni får en lika underbar dag som jag!

the return

© Sara Furbäck || Fina ponnyn! Gillar mitt mindre charmiga ansiktsuttryck...
.
Hej kära vänner! Nu är jag tillbaka och det finns inget som kan stoppa mig! (Förutom typ... allt, hehe!) Men jag är i alla fall här för att stanna. Nu kommer en sådan där jätte lame ursäkt för varför man inte har bloggat, men jag har faktiskt varit fullt upptagen med att skriva en 9 sidor lång uppsats, så there you go! Men nu hoppas vi på att ni ska slippa fler av mina underbara "jag är tillbaka för alltid"-inlägg och att ni ska få uppleva att jag faktiskt är tillbaka. För ärligt talat, hur många gånger har jag faktiskt varit tillbaka när jag har sagt att jag skulle vara det? Noll, om man inte räknar med den här gången såklart då! Nu är ni säkert jätteförvirrade, men det är bra! Mitt syfte med min blogg är att sprida förvirring, eller kanske inte, men det verkar säkert som det för alla förutom mig.

miss glömsk!

© Staffan Berg von Linde | Lina källbäck som lagledare, Matilda/Diesel, Jag/Tommie, Jane/Freddy, Markus/Krumelur :D
.
Haha, glömsk som jag är glömde jag att berätta att laget jag var med i i tisdags kom på andraplats! Superkul tycker jag! Det andra laget kom på sjätteplats, så det är jättebra det med.
.
Idag är det ridlektion. Jag hoppas att vi ska köra lite gymnastikhoppning för att han ska bli mjuk och fin, men vi får väl se vad det blir. Hoppas att ni får en härlig dag i det här härliga vädret! (Cheesy? Oh yes!)

värmen du är välkommen

© Sara Furbäck | Ponnyn hoppar fint! :)
.
Jaa, det var ju det här med bloggningen. Men jag har haft fullt upp i helgen, även om den ursäkten suger så får den duga, hehe. Ponnyn var bäst på hopptävlingen i tisdags, som vanligt! I förklassen, LD, hoppade han jättefint, vi var inte riktigt överens om vart han skulle hoppa av ibland, men vi gick nolla! Vi kom med i laget och i den klassen, LD, så blev det lite knas med framridningen. Allt tog så lång tid att han blev lite trött och då blev jag stressad innan vi skulle in på banan. På grund av det höll jag på att glömma banan två gånger. Tur att ponnyn är så snäll och hoppar även om allt är snett och knas. Bäst är vad han är! Han räddade mig och vi gick nolla. Nästa gång är det min tur att rädda honom...

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!