Stallet, stallet och stallet

Nu har jag varit i stallet, SURPRISE!!! Haha, Jag var där igår och i torsdags oxå. Idag skulle jag egentligen bara ha ridlekis, men sen skulle inte min häst gå så jag fick rida min lillagrise fis oxå. Då blev jag glad!!

Igår var det tömkörningsklinik med Anders Eriksson. Det var superkul! Och väldigt intressant oxå. Han visade på Scotty Alfons och Freddy. Scotty såg ut som en helt annan häst, han var faktiskt avslappnad.

Nu ska jag byta om och så ska jag åka till Täby C och sen ska jag hem till Emma och sova över där. Roligt tycker jag.

Grisefisen som är jättepigg just nu:


Ha det bra
Mimmi

Juste

Hahaha, kom på vad det skulle vara innan skumbanan, ville bara skriva det, knasiga jag...

Puss o kram skumbanan (SÅKLART!)

Mimmi

Bild på.....Ronja!!!! Hon är en skum banan ibland, hahaha

xoxoxoxoxoxoxoxoxo

Startar om på nytt, igen...

Nooooooo, allt jag hade skrivit togs bort, aja, kort sagt jag startar om bloggen och skriver bara för mig själv, men de som vil läsa får det, haha. 
 
Tråkigt utan bild från just nu, men aja, det blir en bild på min lilla Diesel.

Så jag fick en toppenide av min vän Ebba idag om att skriva i bloggen som en dagbok, så typ när man blir gammal så kan man läsa det,haha. Men en superide tycker jag. Så ni som vill läsa får det, men jag vet inte om det kommer att vara så jätteintressant. Jag uppdaterar när jag vill och hinner.

Så idag var jag hemma hoss Ebba och vi pluggade matte för vi har prov imorrn. Algebra ock ekvationer, det e faktiskt ganska kul. Men hon behövde lite hjälp och jag hjälpte henne, vilket är superbra för jag lär mig bäst när jag lär någon annan. Så SUPERTACK till dig Ebba!!

Nånting.... skumbanan, haha

Mimmi

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!