ord som inte räcker till

mitt allt <3
 
Ni vet den där känslan. Den där känslan när man verkligen inte kan beskriva något, för att orden inte räcker till. Något kan vara hemskt och något kan vara fullständigt underbart. Men det kan också vara värre eller bättre än så. Min kärlek till dig går inte att beskriva med ord. När jag tänker på att jag en dag kommer vara utan dig kan jag knappt hålla mig från att gråta. När det känns som att jag skadar dig mår jag ännu värre. Jag älskar dig så sjukt mycket. 
 
Det kan vara det där lilla hummet som du ger mig när jag går förbi med en hink eller bara att du pekar öronen framåt när jag kliar dig på halsen. Det kan jag leva på. Mitt hjärta gör ont för att du är så vacker, så underbar och så perfekt. Att bli ignorerad när jag ska hämta dig i hagen, bara för att du vet att jag kommer komma i alla fall, annars skulle du aldrig missa en chans att få mat. Det kan få mig att skratta.
 
Så fort jag är ledsen är det enda jag vill att ta mig till dig på första bästa sätt och vara med dig. Känna när du blåser luft i ansiktet på mig, har din mule i mitt hår eller ska kliar mig på ryggen lite för hårt för att det faktiskt ska vara skönt. Känna hur det gör ont i hjärtat av att se dig, bara för att du är så perfekt. 
 
Du gör alltid ditt bästa, du sviker aldrig och du tröstar alltid, även om din tröst kan vara att bita mig i fingret för att få godis. Men det får mig att le. 
 
Du är mitt hjärta, min värld. Utan dig skulle jag inte fungera just nu. Ju mindre jag är med dig desto sämre går allt annat. Vissa har svårt att förstå det. Du är min motivation att fortsätta kämpa. Du är så viktig i mitt liv Tommie! 

sextusenetthundranittioåtta

© Petra Garton | Älskar min pojke! <3
 

Idag är jag sexton år och femtioen veckor. För er som inte har stenkoll på det där med hur många veckor det är på ett år, det betyder helt enkelt att jag fyller år om en vecka. Jag har alltså levt i sextusenetthundranittioåtta (6198) dagar. Det låter ju jättelite, om man tänker på vad jag har hunnit med på den tiden. Jag har hunnit bli coolast i världen, vara konstigast i världen och vara bäst i världen. Jag har även hunnit träffa världens bästa ponny och ridit sex hästar som jag varit skötare på innan. Alla har varit bäst på sina egna sätt. (Om det inte var obvious för er så är världens bästa ponny Munsboro Tommie Bowe. <3)

sockerberoende

we heart it | Någon som vet hur man blir av med ett sockerberoende?
 

Onsdag idag. För er som inte har koll tänkte jag. Jag har definitivt inte koll. Jag vill ha godis. Eller snarare choklad. Men det äter man bara på lördagar, eller hur Mimmi? Jaaa, men... Nej, inga men! 
 
En helt vanlig vardaglig diskussion som jag har med mig själv. Ja, jag är fullkomligt onormal, men det är bara att leva med det, haha. 
 
Idag red jag ut med Elin på Spirit. Vi red lite skritt, lite trav och lite galopp, fast om jag tänker efter så var det rätt mycket av varje. Tommie vad glad och busig i början. Ville inte alls göra annat än att bita emot när jag försökte arbeta honom. Tillslut fick jag lite respons och han arbetade på någorlunda. Underbar är han i alla fall, det är ett som är säkert! <3

Koftan

© Ebba Amoudruz | Ebba fotade fina bilden på Terrängtävlingen! :) Ignorera min min! :P
 
Jag höll på att bli en sån där annan mainstream blogger som lägger upp bilder på det man har köpt från olika butiker. Det kan ju vara okej om man har på sig kläderna, men Mimmi, du kan inte seriöst mena att du tog en från Gina Tricots hemsida? Jo, jag höll på! Men jag hindrade mig i sista stund och berättar nu om mitt (nästan) misstag. Plugget har väl gått bra, men Gossip Girl lockar skapligt mycket. Aja, bara att återgå till att vara en otroligt duktigt studerande tjej. (HOST*) Haha, känner att jag är en väldigt duktig person just nu, dör lite! :'D (Önskar att man kunde göra en sån där jättefin skrattgråtandes smiley på bloggen, men det är tydligen bara Emoji som kan göra såna!!)

Oktober månad

© Yvonne Thomson | Världens vackraste häst efter vår felfria LC!
 

Nu är det höst på riktigt! Om jag är glad?! Jag älskar verkligen hösten. Gula och röda löv, gosiga kläder, min födelsedag, vad finns det att inte älska? (Duuh, regnet kankse!) Men man överlever det och alla geggiga hagar, allt som allt så är det faktiskt riktigt mysigt! 
 
Idag så har jag ingen franska, slipper alltså sluta kl 16.50 och slutar istället 13.50, ganska nöjd med det måste jag ju säga. Då är det hem, promenad med Ronja och sen plugg som gäller. Ganska mysigt om jag ska vara ärlig. Juste, ska kanske förbi Täby C först och kolla på en fin kofta. Mys! 

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!