the return

© Sara Furbäck || Fina ponnyn! Gillar mitt mindre charmiga ansiktsuttryck...
.
Hej kära vänner! Nu är jag tillbaka och det finns inget som kan stoppa mig! (Förutom typ... allt, hehe!) Men jag är i alla fall här för att stanna. Nu kommer en sådan där jätte lame ursäkt för varför man inte har bloggat, men jag har faktiskt varit fullt upptagen med att skriva en 9 sidor lång uppsats, så there you go! Men nu hoppas vi på att ni ska slippa fler av mina underbara "jag är tillbaka för alltid"-inlägg och att ni ska få uppleva att jag faktiskt är tillbaka. För ärligt talat, hur många gånger har jag faktiskt varit tillbaka när jag har sagt att jag skulle vara det? Noll, om man inte räknar med den här gången såklart då! Nu är ni säkert jätteförvirrade, men det är bra! Mitt syfte med min blogg är att sprida förvirring, eller kanske inte, men det verkar säkert som det för alla förutom mig.

Kommentarer
Postat av: Kitiwara & Ying

Förlåt för sent svar, men hoppas allt är bra med dig! (:Var gärna med på veckans blogg http://twoasiians.blogg.se/2012/may/vinnarna-ny-omgang.html :D

Kram

2012-05-11 @ 22:42:00
URL: http://twoasiians.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha, det e bra Mimmi. Jag hänger med i din blogg iaf ;)

2012-05-11 @ 23:32:38
URL: http://ccanter.blogg.se/
Postat av: Lovisa

SV: Jag gör mina headers i Power Point. Det låter lite konstigt, jag vet, men ja så är det, haha! Sen kopirar jag allt till paint som jag sparar det i. Det funkar för mig även om det inte är det bästa. ;)

2012-05-12 @ 11:08:04
URL: http://ccanter.blogg.se/
Postat av: Matilda Hassner

jag älskar din min du alltid har över hinder och jag älskar att du är tbx

2012-05-14 @ 14:06:13
URL: http://ilooksharp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!