glad

 
Idag känns som en bra dag! Den började med att jag vaknade vid 8, jag kollade Instagram och Facebook och gick upp vid typ halv 9. På med springkläder och så sprang jag typ 3 km. Duscha så att man blir pigg och glad och sen äta frukost. Frukosten bestod av nya o'boyen med jordgubbssmak, yoghurt och flingor. Bra start helt enkelt. Det var en lång och fin beskrivning av morgonen! :)
 
Senare idag ska jag hem till min kusin som konfirmeras idag, äta massa gott och sen åka vidare till stallet. Skön dag helt enkelt! Inte jättemycket att göra men ändå inte bara sitta och lata sig hela dagen. Tummen upp på den! :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

SVAR: Tackar!

fin blogg med fina bilder du har! :)
allt bra idag? kram

2012-08-18 @ 14:20:25
URL: http://photobyemelieee.blogg.se
Postat av: Amanda

Sv: Innan jag hoppar upp på hästen så får jag upp kommunikationen mellan mig och hästen! Mina hästar är så känsliga för minsta lilla...:) Jag tränar "NH" med mina hästar så jag har en kommunikation med dom så hästen litar på mig och vet att jag INTE skulle göra nått som den INTE kan!
kommunikationen sitter INTE i bettet och hjälptyglarna.

Bloglovin, byte?!<33

2012-08-18 @ 20:50:51
URL: http://fiddy.blogg.se
Postat av: Josse

Hej! Just nu har jag en tävling på min novellblogg där jag tävlar ut ett valfritt IPhone skal från iphoneskal.se , som får kosta ända upp till 500 kronor! Hur coolt är inte det?! För att vara med så behöver du inte göra speciellt mycket! :) Var med och delta idag! Vad har du att förlora? Kanske det blir just DU som vinner! :D
Läs mer på: http://foreverbbieber.blogg.se/2012/august/tavling-jag-tavlar-ut-ett-valfritt-iphone-skal-for-max-500-.html#comment
Kram kram :) Btw, ledsen om du inte gillar sånna här kommentarer. I sånna fall är det bara att ignorera den, eller mejla till mig så att jag kan göra något för dig med! :)

2012-08-19 @ 03:01:28
URL: http://foreverbbieber.blogg.se
Postat av: Emelie

SV: Hhaha känner lika dant! :)
När börjar du skolan? :)
kramar Emelie

2012-08-19 @ 10:23:56
URL: http://photobyemelieee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!