Skidor

Dagen spenderades med mamma och broder i Kungsberget, vi har åkt massor med skidor i den mysiga solen. Jag har helt enkelt haft en underbar dag, ibland behöver man sådana dagar då man bara finns och inte tänker på något annat. Idag var en sån dag och det har varit skönt, haha!

Nu ska jag läsa lite i min bok och sen ska jag sova, good night people!


Jaha, blogga var det ja

Nu är det nog i alla fall vissa som har lagt märke till att jag inte har bloggat på länge. Det har i alla fall jag gjort, haha. Nej, men jag har bara haft allmänt mycket i skolan och jag har verkligen inte orkat. Men nu är det lov och jag har vilat mig lite från allt så nu känner jag mig taggad för att köra igång igen.
.
Något jag känner är att jag verkligen ska ta och fixa en ny header/design, eller vad man nu ska kalla det. Den jag har är fin, men jag vill ha lite nytt. Jag har en ide, men nu funderar jag på om jag ska be min superfixar vän Ann om att hjälpa mig eller om jag ska göra ett (förutspått misslyckat) försök själv. Hmm...
.
Men nu ska i alla fall bloggandet komma igång igen så att ni vet, det ska det verkligen!
image description
Ni får en bild på ponnyn som alltid får en att bli glad, som lite tröst!
Hur söt får man vara egentligen? <3

Happy Valentines Day!

Glad alla hjärtans dag såhär på kvällen...


Kiwi dream

Den här juicen har vi hemma just nu. Jag måste säga att det är nog en av de godaste juicerna jag har druckit om man ska räkna med juicer i tetra-pack. Hemma-pressat är ju alltid godare. Men jag ville bara dela med mig av mina starka känslor för en här juicen, supersmaskens när man behöver lite energi mitt i allt plugg.

Bilden är tagen härifrån.

New and fresh

Igår när jag red så hade jag turen att ha med mig ett pucko ( bara mamma förstår det där :P ), det var min kära mamma. Hon hjälpte mig med att fixa lite höpåsar och sånt, sen klickade hon lite bilder när jag red. Supersnällt var det! Nu kan ni få lite nytt och fräscht, kul va? Jag kommer inte lägga upp alla på en gång, för då slutar det med bildbrist en gång till, haha. Men ni kan få två bilder som lite smakprov. Ponnyn var duktig, men stundvis lite ofokuserad då det var mycket bus med barnen i stallet, men det måste det ju få vara ibland.
Bebisen visar att han kan! <3

Haha, jag var bara tvungen att lägga upp den här! Plutten och hans ben alltså...

7, 8 & 9 same same but different

Jag sa ju att jag hade fixat ett schema, eller vad man nu ska kalla det, för vilka läxor jag ska göra vilka dagar. Tänkte visa er hur sjukt mycket jag har att göra de tre veckorna som kommer. Om ni undrar varför det står fysik på hela mitt sportlov, så är det så för att det är typ allt jag kommer göra då. Suck, inte ens ett lov får man...
Ojdå, nu blev allt väldigt smått, hoppas ni kan läsa i alla fall.
Om ni inte kan det så är i alla fall allt färgat läxor jag ska göra de dagarna, myyyys på den!

12022012

Jag känner att jag har fastnat för att göra sådana där rubriker, de ser lite mysigt ut. Vädret har ju varit helt underbart. Idag har jag tagit massor av bilder på min vovve. Vi gick ut på en lång promenad i förmiddags och jag hade med mig le camera. Jag har några favoriter och tänkte att jag kunde dela med mig av dem här, bra va?
Nu får ni de bilderna jag kan visa utan att behöva redigera, för det orkar jag inte ikväll. Fler redigerade bilder kommer någon annan dag. Men min absoluta favorit av alla bilder tagna idag är den här under, underbara hund!
Mitt hjärta! <3

Kapad svans, men annars älskar jag den här bilden :)

Nu gick någonting snett, hehe, ni får leva med att den är på sniskan och vända på huvudet ;)

Men åhh, den här blev också sned, orkar inte redigera, sorry :/

Sötis!

09022012

Lärare. Vissa av dem är en ras för sig. Det finns självklart många jättebra lärare, men vissa är bara för, ja hur ska man beskriva dem.

The rest of the week

Nu har jag gjort färdig tläxorna för ikväll och det är dags att sova, skönt! Imorgon visar jag er vad jag köpte i Täby C. Imorgon är det även ridlektion och på fredag ska jag hem till fina Anna och fira att hon har fyllt år. Mysigt! Mamma tar hand om Tommie då åt mig, det kommer kännas jättekonstigt, haha. Lördag och söndag är det plugg och stallet, stallet är väl mys, men det andra skulle jag kunna skippa...
image description
Plutten min! <3

Workin' nine to five...

Idag är läxor inplanerade. När jag har slutat ska jag hem, gå ut med Ronja, plugga så mycket jag hinner (inte göra något annat alls!!) och sen ska jag tillbaka till skolan och sist men inte minst till Täby C och köpa lite saker. Jag har varit jättesmart och gjort ett dokument där jag har skrivit vilka dagar jag ska göra vilka läxor. Alltså inte tills vilken dag de är utan när de ska göras, det tycker i alla fall jag känns bra för då har man lite mer koll. Nu ska jag sluta babbla, haha, vad är kul med att läsa det här liksom?
So True! Bildkälla: weheartit.com

Lika gott som M&M

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar. Jag har ätit världens godaste spaghetti och köttfärssås. Jag kommer även att bli bjuden på hembakad semla, gott säger magen. Jag har kommit på att jag har ärvt mormors mage, haha! Bådas mage låter jättemycket (:P). Nu sitter jag och pluggar biologi och släktskap, inför ett prov imorgon. Min kalender har ganska mycket läxor i sig just nu och fram till sportlovet, snark. Jag har även fått veta att jag har ett prov och en presentation på måndagen efter sportlovet, våra lärare verkar verkligen inte vilja att vi får någon vila. Nu blir det alltså plugga halva lovet, kul liv. Men inte ska man klaga! (Eller?!)
.
Har ni märkt hur mycket längre det är ljust nu? Det har i alla fall jag, och det är något jag är väldigt glad över. Äntligen är det lite ljus när man vaknar och man har i alla fall en chans att hinna rida innan det är kolsvart ute. Sommaren är snart här! Eller ja, ett långt snart...
Tänker alltid på sommarveckorna på Åland när jag är hos M&M, LOVE <3

Bildbomb från fredag och lördag

De här bilderna försökte jag ladda upp med mobilen igår, men det ville sig inte. Nu kommer de i alla fall, även om de är lite sena. De är tagna med iPhonen, så kvalitén är som den är ;)
image description
Snö...
image description'
Finaste med snö om mulen.
image description
Hehe, jag fotade upp och ner! :P
image description
Punto, jag tänkte att du kanske vill ha den på datorn också Linn ;)
image description
Shappe
image description
Myyyyyyyyyyyle!!! (Mule kallas det Mimmi)
image description
Puss på den av konstig Mimmi! <3
image description
Öga :)
image description
Ponnyn var ett snömonster efter ridningen på lördagen :P <3

Plugga, plugga, plu-u-gga!!!

Men det är ganska mysigt framför brasan med vovven!
Jättefin bild tagen med datorn, men ni får överleva ;)

Finaste ponnyn

Puss på min häst och det fina vädret idag, sådana här stalldagar är underbara. Även om jag frös fötterna av mig och inte hann till MyOne för att köpa ett par nya vinterridstövlar, så är jag nöjd. Ponnyn och jag red först ut och red fram plus att vi tog några snabba galopper, för at han skulle bli lite glad och taggad och för att han skulle komma igång med baken. Sen gick vi ner på volten och jag red igenom honom. Mer komplicerat än så blev det inte idag. Imorgon ska mamma tolka efter honom, vi får hoppas att hon överlever, haha!
.
Ikväll blir det hemma med familjen. Vi ska titta på Pirates of the Caribbean 4, mysigt. Dock skulle det ha avrit roligt att göra något med någon kompis, men nu blev det inte så. Hoppas att ni får en mysig lördag!
image description

Känslan när man inte duger...

...är mysig, tycker inte ni det?

Just nu...


Det är ju inte ens varmt!

Snacka om att min häst fäller, men det är ju inte ens varmt!


Bananflugor med fotografiskt minne är bra att ha!

Idag är det skolan och sen stallet, haha, det kunde ni nog nästan gissa! Tommie ska ridas ut och idag ska han arbeta. Igår ville han inte alls samarbeta och jobbade bara emot mig hela tiden. Jag blev lite lagom irriterad på honom, men så kan det gå. Idag ska vi rida på lite mer, men jag tänkte att jag rider lite på ängen innan jag rider ut. På så sätt kanske jag kan få honom att arbeta men ändå rida ut och ha roligt.
.
Hittills idag har jag lärt mig att man kan ge bananflugor fotografiskt minne. Intressant?! :P
Kommer ponin jobba idag? Hmm...

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!