Måndag, tisdag och onsdag...

Nu e jag efter lite med bloggandet, ajabaja på mig. Men i alla fall, jag berättar vad jag har gjort den här veckan nu :)

Måndag:
Jag hade tänkt åka till stallet, men sen var jag jättetrött och hade mycket läxor, så jag åkte hem. När jag kom hem gick jag ut med min underbara hund, gjorde läxorna, och vet ni vad jag gjorde sen? JAG BAKADE KANELBULLAR!!!! Yey, jag älskar bullar, speciellt när de är precis tagna ur ugnen. Ann orora dig inte, jag tar med en bulle till oss på torsdag :P

Tisdag:
Jag var färdig med läxorna och satte mig vid datorn innan jag skulle ut med Ronja, då msnar jag med Jessica och vi bestämmer oss för att gå ut och jogga tillsammans. Så, jag och Ronja tar bussen hem till henne och vi ska ut och jogga. Men det blev powerwalk istället baraa för att vi pratade så mycket, haha. Sen äter jag hos henne, gulasch soppa och våfflor, MUMS!! :D

Onsdag:
Idag hade vi våra science (NO) presentationer i skolan. Jag var sjukt nervös men jag kände mig väl förberedd, och jag tror att det gick bra faktist. Hoppas på det.
Ringde till Aleksandra för att fråga om jag kunde åka med henne till friidrotten, men hon skulle inte dit och jag känner mig lite halvförkyld och bara allmänt trött idag, så jag stannade hemma också. Gick en sväng med den underbara vovven jag har och nu sitter jag här och skriver. Har också varit inne på Anns blogg och läst alla nya inlägg :P Hoppas hon läser mitt. Men nu ska jag gå och fixa med lite saker på mitt rum och sen ska jag gå och lägga mig tidigt. Ses imorrn Ann!! <3

Många värmande höstkramar
Mimmi

Kanelbulle MUMS!!! :P



Höst och regn, ibland e det faktist mysigt :D



Nu måste jag gå, kram!! <3

Shettisagility och en underbar ponny...

Idag var det shettisagility i stallet, yey. Det var en jätterolig dag full med många fina shettisar, vissa med pyntade än andra. Emma och Elisa gjorde Furir till en lila påskhäst, med fjädrar och snören, han blev riktiigt gullig. Jag var med på Simson, jag kände mig tvungen eftersom han har varit min sköthäst :P JAg tror vi fick 18 fel för han ville varken backa eller stå med hovarna i ett däck. Men jag hade kul och det är ju huvudsaken. Min älskade mamma var med på Chevignon. Det gick super för dem och Chevan var en ängel. Men mamma var såklart duktig också ;)

När tävlingen led mot sitt slut tog jag in min älskade guldklimp och gosade med honom. Sen gick vi ut en sväng medans mamma fotade oss. Jag tog bilder på honom också, men det var vid lunchningen, innan agilityn. Han är så vacker min lilla ponny.

När jag och mamma var ute och gick med Diesel kom det en liten katt. H'n följde efter oss hela vägen, och jag blev helt såld. Hur kan man vara så himla söt och underbar? Jag hoppas att det är en tjej, för isf har jag döpt den till Siri. När vi kom till stallet berättade Maud att katten inte hade någon ägare, då ville jag så gärna ta hem henne/honom. Men min mammas hjärta verkar inte vara lika blödande för ensamma, hemlösa djur som mitt :(    Hon ville verkligen inte ta med stackaren hem. Jag saknar den så mycket nu och vill bara ligga och kramas med den. Tänk att inte ha något hem, alldeles ensam ute i kylan. Hoppas mamma äser det här...
Iaf, Siri kommer nog få frysa ihjäl om ingen vill ha hem henne/honom. Men jag tror att Maud kommer ta hem den om ingen annan gör det. Lilla Maud :)

Nu blev det väldigt mycket skrivet, då blir Ann glad. Men jag tycker att hon skulle varit med idag, men det var hon inte. Jag saknade dig Ann. Men nu ska jag lägga in lite bilder som ni ska få titta på. Ha det gött.

Här kommer en bild på min min mamma mer Chevan:


Min älskade ponny, du är så vacker, även om inte så många andra tycker det:


En till bild på dig min vackraste:


Många höstkramar från Mimmi

Höst eller vinter?

Jag tyckte att det nyss hade blivit höst....
Men men, nu har det snöat lite både igår och i förrgår. Snön ska komma som en julgrej tycker jag, inte som en höstgrej. På hösten är det enda som ska falla från himlen, vackra löv och möjligtvis lite regn.

Jag lägger in lite bilder som faktiskt är ganska ny-tagna, de flesta är bilder på min vovve nu i höst, så jag tror att det bara blir bilder på henne :)

Här kommer bilder jag fotade på Ronja min  födelsedag, den 11/10, med  min kamera bebis Dumbo =D :


Och här kommer en när Ronja busar med sina polare Zingo och Sally, jag älskar den här bilden för jag tycker att det är en typisk höstbild:

Och en till busbild, där Ronja och Sally springer medans Zingo står i bakrunden:


På den sista bilden såg ni nog att Sally var suddig, men det är för att jag fick min fokuspunkt på Ronja, oturligt nog så föll mammas skugga på Ronnis, men jag tycker inte att det gör något.

Ha en bra höstsöndag,
kramizar från Mimmi

For Ann :D

NU BLIR DET CAPS LOCK FÖR HELA SLANTEN :P JAG HAR SUTTIT OCH CHATTAT MED UNDERBARA ANN PÅ FACEBOOK ETT TAG NU, OCH HOPPAS ATT VI SKA GÖRA NGT IMORRN :D MEN JAA, VAD SKA JAG SKRIVA OM NUU....

HAHA, NU HAR DU FÅTT DITT INLÄGG ANN

PUSS O KRAM SKUMBANAN :D

Mmmmm, mumsigt

Hej allesammens!
Nu sitter jag framför datan och e lita nervös, haha, fast det vet jag att jag inte behöver vara. Jag ska till Karlberg, på återträffs läger med konfan. Det ska bli jätteroligt.

Men i alla fall, jag tänkte passa på att skriva nu, när jag har något att skriva om. Vet ni vad jag ska berätta? Ja, jag sitter och dricker milkshake :D Lyxigt va? Haha, min underbara mamma lät mig göra det, då blev jag jätte glad. Här ser ni en bild på min jättegoda dryck:
Nehep, det ville den inte :( men jag lägger upp bilder en annan gång;)


Kram Mimmi

Ja, nu var jag här igen =)

Jaa, jag tror jag ska börja skriva igen :P Får se hur det går, om man ska jämföra med tidigare gånger jag har börjat igen har jag klarat 2 inlägg och sen slutat :P Men hoppas att det går bättre den här gången.

På min blogg kommer jag väl mest berätta om min vargag, lägga upp bilder och jaa, vad man nu brukar göra på sin blogg =)

Bifogar en gammal bild på min underbara vovve Ronja. Hon är BÄST!! <3 Älskar dig tjejen

Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!