SO!!

Jag och Sofie, hihi.

Nu ska jag snart ha SO, sitter i en soffa och är inne på facebook, hihi.
Hörs ikväll!

What are words if you really don´t mean them when you say them

Jag får DAMP (!!!!!) på riktigt!!!!! JAg kan typ inte lägga in bilder i min blogg längre!! AAARRRRRRGGGGGGGHHHHHHH! Dumma BLOGG.SE!!!! Det där verktygsfältsgrejen som brukar vara mellan rubriken och texten när man skriver inlägget är borta, bara puts väck försvunnet. Jaja, min dag i alla fall, och igår. Igår så fyllde min pappa år, så på kvällen var jag hemma och firade honom. Vi åt wok och sen åt vi mocka-rutor till efterrätt, mums var det. Av mig så fick han ett presentkort på XXL, den med jakt och sånna saker. Han blev glad tror jag. Idag så var dagen lite seg. Vi hade 2, 5 timmars matte som sista lektion och jag trodde att jag skulle dö! Men sen åkte jag till stallet och red Tommie. Han var gosig som vanligt. Vi red med Sofia och Fille. Jag upptäckte att Tommie har lite svårt för att fatta höger galopp, men såfort jag märkte det så började jag träna mer på det. Vi klarade av det 2 gånger idag, av typ 30 tusen försök, haha. Sen smorde jag, åkte hem, åt spagetti och köttfärssås och har precis gjort lite läxor. Nu ska jag gå och sova så att jag kommer i säng i vettig tid. Godnatt och förlåt mig för att jag lyckats få min blogg att cpa, men jag ska försöka fixa det. Sorry Anna, du fick inte dina bilder idag, sadface. Natti!

Blogg.se!!!

Det cpar och jag måste sova, förlåt och godnatt...

Tröttisdag igår!

Förlåt allihopa för supersugig uppdatering igår, men jag orkade verkligen och då blir det inte något intressant. NI får höra mer av mig när jag kommer hem från skolan idag. Ha det bäst! Det blev typ konstigt för bogg.se är mupp just nu, haha.

Strawberries!!

Mmmm, gott!!!!!
Ann och Mimmi är speciella, de äter jordgubbar klockan två på natten...
Godnatt från jordgubbstrollen!

Annnn!

Ann är här!!

Nu har jag kommit hem från stallet. Det gick bra första gången för den här terminen, men de var väldigt få barn där. Men innan ridlekis red jag i alla fall ut med Bernita och Chili. Vi travade en ganska lång bit mot Gillinge. Tommie blev jättetrött och det såg ut som om han hade kört värsta galopprundan för han var helt genomsvettig när vi kom hem. Men nu förtjänar han i alla fall en vilodag imorrn!
Nu ska jag och Ann gå ut med Ronja, men vi hörs sen!

I can see the snow falling, but I can not reach it...

Jag vet att jag verkligen borde lägga upp lite vettiga bilder och att allt blir mycket roligare med det, men nu blev det bara såhär.

Har ni sett min fina glaskula-grejsimojs som jag har på mitt skrivbord? Den är i alla fall jättefin och föreställer New York. Frihetsgudinnan finns med i den, yeey! Till middag har jag i alla fall ätit kött, potatis och grillad majs, köttet var också grillad. Det var gott! Men ni kan aldrig gissa vad jag åt för gott till efterrätt...vaniljglass och massa mango, mumsigt var ordet!
Hoppträningen gick super och min häst var ju bara lite för bra alltså. Min underbara pojke, eller gubbe, det beror på hur man ser på saker och ting.Han gjorde inte ett enda stopp och hoppade till och med av så stort att han rev ett hinder, bara för att jag bad honom om det! Framsteg!! Han var riktigt på och tyckte det var superkul. Vi hoppade ca 80 cm och något enstaka hinder på 90 cm, skojsigt. Han var nog väldigt nöjd med sig själv också, det var inte bara jag som var nöjd med honom.
Innan jag red Diesel så red Diesel, så red jag ut med Aleksandra och Flippe en stund i skogen, på Tommie. Vi tog det lugnt och skrittade mest, men sen tog vi en lite jogg när vi skulle ut ur skogen, där det var plant. När jag sätter mig ner för att sakta av ser Tommie sin chans och drar iväg i världens galopp och fyrar av några bocksprång. Flippe är inte sen med att hänga efter. Det går verkligen inte att få stopp på någon av dem, hur mycket vi än försökte. Men tillslut, inte efter en lång bit alls, så möter vi Emma och då blev det tvärnit för då var man ju tvungen att spana in vad det var för häst som kom där, haha. Busfrön säger jag bara!
NU fick ni ett riktigt långt inlägg som kompensation för bilderna. Vi hörs imorrn igen, då ska Annen komma hit och vi ska ha det myyys!
Sov sött!

The best cure for sleepieness is to sleep...

Haha, jaa, speciell rubrik, men nu blev det så, och väldigt många kommatecken. Jag är oerhört trött och orkar inte lägga in någon bild nu eller något sånt. Men det gick i alla fall bra på ridlektionen. Jag red Diesel. I början hade han någon sorts energikick eller nått, han var i alla fall jättespeedad. Men sen lugnade han ner sig och blev jättefin och sen blev han supertrött. Men han hann i alla fall ge mig skavsår på båda händerna innan han blev trött, så hans uppgift var färdigställd, haha. Nu ska jag dusch och sen ska jag sova.
Godnatt, hörs imorrn!

Nyttigt råd!

Nyttig flaska...

...njae, kanske inte, haha! Men i flaskan gömmer sig en nyttig ingredients, något som jag vet att alla älskar. Mitt råd till er är att om ni vill hålla er friska ska ni dricka massor av det här. Kan ni gissa vad det är än? Haha, vatten såklart! Mumma! Eller inte så...
Idag var jag ju i stallet. När jag hade gått av bussen och gick längs vägen till stallet så tog jag några kort, men de kommer upp någon annan dag. Oj vad jag känner att jag skjuter upp saker, hmm, inte bra! Men i alla fall. När jag kom fram berättades det för mig att jag skulle rida Tommie. Först tänkte jag rida in i skogen och gå lite i en backe, för att träna hans rygg och rump muskler, men sen så skulle Aleksandra rida. Då följde jag med henne istället, mycket bättre för båda, vi fick ju sällskap. Tommie var jätteduktig i boxen idag, när jag borstade. Först var han jättesöt och höll på och muffla i mitt hår med mulen, men sen var han mycket snällare att kratsa hovarna på också. Han drog bara av med någon spark eller två, haha. När vi red så öste han på jättebra och tyckte att det var roligt, tror jag i alla fall. Men på hemvägen blev han lite trött och tog några rastpauser, bara för att två minuter senare vilja ösa på i full trav, haha. Juste, jag kollade när Dora var född och det var 2007, så hon är 4 år.
Nu ska jag sova, ska gå ut med Ronja imorgon bitti så jag måste gå upp lite tidigare. Men jag börjar ju elva, så det är inte så farligt. Men jag måste i alla fall sova, nu.
Godnatt!

Stallet

Bild på mig och min lilla älskling, som är tagen av en gammal klasskompis, den sitter nu uppsatt ovanför mitt skrivbord.

NU ska jag snart åka till stallet, jag kan tyvärr inte rida Diesel, för han ska antagligen gå lektion. Men jag ska rida Fille eller Tommie, vi får se när jag kommer dit. Nu måste jag nog snart gå ut till bussen, precis som i morse, haha. Men ni blir inte av med mig så lätt, ja skriver mer när jag kommer hem från stallet. Vem vet, jag kanske till och med hinner knäppa några bilder där...
Tjing!

Hope, faith and love

Mitt halsband!

Idag har jag på mig mitt halsband som jag fick av mina underbara föräldrar när jag slutade nian. Det är jättefint!! Det står hope på ett ankare, faith på en platta med ett kors på och love på ett hjärta. Jag älskar det!
Idag hade jag sovmorgon och börjar inte förrens klockan 11.00. Men det är väl dags att jag börjar dra mig ut till busshållplatsen, för det är ju sååå lång dit, inte, haha.
Hörs ikväll, och angående att jag skulle lägga in bilder igår kväll, så var jag trött och hann inte det. Men snart ska ni få bättre kvalitée bilder, det blir inte så superbra bilder med datorkameran, haha.
Ha det bäst!

Live your life like every day is the last

Ena hörnet på mitt skrivbord, ser ni vem som sitter där?


Andra hörnet på skrivbordet.


På min garderob som står bredvid skrivbordet så hänger det post-it lappar och kluddmassa.

Nu fick ni se lite hur fint och städat mitt skrivbord är just nu, undrar hur länge jag lyckas hålla det så, haha. Men jag ska verkligen försöka. Tyvärr så hamnar ju allt i tvärtom ordning på bilderna, för kameran på datorn är ju som en spegel, men ni får tänka tvärtom-igt, haha.
Idag så har vi bara suttit och gjort filmer i iMovie hela dagen, och lärt oss lite om det också. Sen åt vi ju middag i skolan. Tur att maten är god, annars hade det varit lite jobbigt. Jaa, jag kom hem ganska nyss och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men ikväll tror jag att jag tänker slänga in ett inlägg med lite bilder som Ann tog på mig på Huvön. Två av dem kan ni se på headern och i personliga spalt saken, vad den nu heter. Men då går jag in på min andra dator, för den förstår jag mig lite bättre på, haha, jag är liiiite oteknisk om man säger så.
Sen har jag även lovat Sara att göra en bildbomb med Diesel, och det ska ske någon gång i veckan, vi får bara se när det blir.
Ha det bäst, hörs ikväll!

Godmorgon godmorgon, har du sovit gott i natt, godmoron förlåt att jag stör...

Såhär ser jag ut idag...

Sorry för lite tråkig bild, kom inte på något bättre att lägga in. Men de här kläderna har jag på mig idag. Byxorna är från MANGO, jag köpte dem i Tyskland, och tröjan är från något märke :P Den har i alla fall kostat 1000:- haha, men jag hittade den för 250:- Yey!!
Nu måste jag gå och äta frukost, hörs ikväll!

One idée can make a huge difference for the world...

Här har ni nät-tuben...


...och här ser ni alla mina smyckes-saker!

Smart idée va? Jag tycker det i alla fall. I vanliga fall, så är den tuben proppad med massa gossedjur, men nu när jag städade ut ur mitt rum så har jag flyttat på dem och lagt undan några.

I övrigt så har den här dagen varit bra, det är roligt med alla nya människor. Hoppas att några av dem blir riktigt bra vänner, eller alla, haha. Men det enda jobbiga idag var att när vi skulle ha genomgång av Google Apps på datorn så krascha internet. Det blev typ överbelastat, så alla blev utkastade från det hela tiden. Irriterande x 1000! Men lunchen var god precis som i fredags. Jaa, nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag ska försöka få tag på Ann i alla fall. Så Ann om du ser det här, ring mig!! Om vi inte redan har pratat då, såklart.

Ha det bra och godnattinatti!

Juste, ni får gärna säga vad ni vill läsa om så att det blir lättare att komma på vad jag ska skriva om. Just nu gör vi ju inte så mycket i skolan och det är torka på mina fritidsintressen, så tipsa gärna! Så hoppas jag att ni läser något som ni tycker är intressant.

An apple a day really does keep the doctor away...

...detta fick vi lära oss idag. Haha, just nu sitter jag i alla fall och äter ett gott mellis bestående av Granny Smith-äpple och grapefrukt. Mumma! Jag ska snart fix ihop ett inlägg där jag visar min idée med nättuben som jag har. Ville bara ge ett tips på ett mumsigt och nyttigt mellis!
Hörs senare!

If you need to read, read this!

Mitt rum är jätte tomt!


Oh, my! I look...nice?

Jag har äntligen förstått hur man lägger upp bilder! Superbra va? Ser ni vad tomt mitt rum är?! Jag håller ju på att städa ut allt (!) så att det ska vara fint och iordninggjort tills sängen kommer. Hmm, det känns som att jag redan ha skrivit det här en gång, men just nu skriver jag för att Ann skulle få något att läsa, vad gör man inte för sin vän? Min idée som jag fick tidigare var i alla fall att, om ni ser så har jag en nät tub i ena hörnet av rummet. Där har jag alltid haft mina gosedjur, men nu ska några av dem flytta(sadface by me), då får jag i alla fall plats med alla mina pysselsaker i den. Smart va?!
Nu kommer jag inte på något mer att säga, så jag säger godnatt och tack för idag! Hoppas att jag hinner skriva något innan skolan imorrn!
Sleep well!

Figuring out the problems of the day


Mhm, som ni ser så har jag nästan listat ut hur man lägger upp bilder här, haha. Men nu fick jag två bilder istället för en. Jaja, det får väl funka. Jag har precis duschat efter att ha varit i stallet. Vi hade möte med UngdomsSEKtionen, USEK har många roliga aktiviteter på gång till hösten. Jag red i alla fall Tommie idag. Diesel var iväg på galopptävling, och det visste inte jag, bra koll man har på sin lilla bebis.
Men Tommie var jätteduktig idag, han försökte inte bocka en enda gång. Men vi får se hur de ska gå nu i veckan och hur mycket jag ska rida då. Men på tisdag kan jag i alla fall inte rida, för då ska vi vara i skolan från 09.30 till 19.00. Låång skoldag! Vi ska äta middag där och visa någon sorts redovisning som vi inte har gjort än.
Sitter just nu på golvet i mitt rum, lyssnar på Mix Megapol och bloggar, ganska najs faktiskt.Städningen går, men inte så fort. Fick just en snilleblixt att göra med allt mitt pyssel, så vi får se hur det blir. Imorrn är det skola, och jag ser faktiskt fram emot det, eftersom jag gillar att träffa nya människor.
Ha det bäst, kanske bjuder på ett till inlägg innan jag somnar!

Japanskt

Nu ska jag och mamman åka till stinsen och äta lunch. Jag håller på att städa ut i mitt rum, och plocka bort alla prytlar jag inte vill ha längre. Eftersom min nya säng kommer när som helst så vill jag ha allt iordningjort tills dess. I sstinsen ska jag i alla fall äta något japanskt. Antingen sushi eller yakunikku, eller hur det nu stavas. Det är i alla fall en jättegod typ gryta. Mumms!
Ni fick leva med en arkivbild, jag tycker bloggen blir så färglös utan bilder.
Tjingeling!

Starting off a brand new day in a very good way...

Nu har jag ganska nyligen gått upp. Bestämde mig för att ta en sista vilodag idag, innan allt kör igång. Sov länge och åt en jättegod frukost. Min frukost bestod av rostat bröd med nutella på och passionfrukts-juice, mumma! Nu ska jag gå och klä på mig, har legat och pysslat lite med datorn ett tag nu, och sen ska jag sätta mig och pyssla lite. Eller kanske börja med att städa mitt rum, vi får se.
Vet fortfarande inte hur man laddar upp bilder, men det ska jag ta reda på ikväll. Men jag skriver i alla fall, och det är ju bra, eller hur?
Ha en mysig lördag, vi hörs senare!

Sheffield

Idag red jag ut på Fille, tillsammans med Sofia, som red Tommie. Vi red en stund i skogen, och skrittade bara. Vi mötte två rådjur, men ponisarna var jätteduktiga och reagerade knappt. Tyvärr så regnade det ganska mycket, men det gick bra i alla fall.
Snart så ska jag äta västerbottenpaj med mamma. Sen ska vi titta lite på TV tillsammans. Jag får be pappa eller David om hjälp sen med att lära mig lite mer om datorn, för jag vet fortfarande inte hur man laddar upp en bild till bloggen. Det känns lite trist med en arkivbild till, så vi skippar bilden nu. Hoppas att alla får en mysig fredagkväll.
Kramisar!

Livet leker, eller är det jag?

Jaa, just nu är min utsikt underbar, vet ni varför? Jo för att jag sitter framför min dator, på mitt rum (!!!) och det är min nya macbookpro jag har framför mig. Tyvärr så fattar jag inte riktigt hur man lägger upp bilder till bloggen från den, så ni får leva med en arkivbild. Men på bilden är utsikten också underbar. Snart drar jag till stallet. Pappa ska åka till Aspö och hämta David, min lillebror, och hans kompis, hos farmor. Mamma kommer hem ikväll också. Men nu ska jag pyssla lite med min nya dator.
Ha det bäst!

Zzzzzzzzz...


Min lilla plutt, älskar ju dig!! Varför ska allt bli så komplicerat,varför
ska man växa?! Du är något av det bästa som hänt mig! <3


Just nu känner jag mig riktigt trött. Jag tänkte bara kolla upp en buss som jag ska ta till skolan imorrn och sen stupa i säng. Man just nu känner jag mig riktigt ridsugen. Konstigt... Jaja, jag skulle vilja vara på en ridvolt med belysning, eller i ett ridhus. Jag vill rida en häst som hoppar allt, kan vara Diesel om han är på bra humör, och jag  vill hoppa högt! Hmm, konstigt att få den känslan just nu. Nu längtar jag i alla fall till min nya MacBookPro som jag får imorrn.

Godnatt "alla" ni som läser det här, sov gott!


The start of a new life


Min bebis leker på Åland

Har precis ätit middag. Innan det var jag ute på en liten kort sväng med Ronja. Plockade lite gräs åt marsvinen, och självklart lyckas jag skära mig på ett grässtrå. Men nu när mina marsvin har fått nya pelletsar som mamma köpte, har de blivit jätte bortskämda. De valde faktiskt att äta pelletsarna före gräset, hm. Men de gillade gräset också som tur var.

Så, idag var den första dagen i min nya skola och nya klass. Klassen verkar i alla fall super, det jag har sett hittils alltså. Vi är mest tjejer. Emma visste jag ju sen innan att hon skulle börja i min klass, men det var även en tjej och en kille från mina förra paralellklasser där och två från min konfirmation. Superkul tycker jag. Mitt schema är helt okej, ganska bra faktiskt. Fredagarna äger! Jag börjar klockan 09.20 och har matte till 11.50, sen har jag lunch och sen slutar jag, alltså vid typ halv 1 eller nått sånt. Men i alla fall, jag träffade lite nya människor också, hela nya klassen ju! Så jag ska inte bara prata om dem jag känner. Men alla verkar toppen. Om jag skulle försöka förklara alla nu så skulle det ta ett tag både att skriva och läsa, så jag sparar det tills senare. Inte för att skryta, men jag tror faktiskt att jag kan alla namn, yey för me!

Nu ska jag kolla om min pappa har skrivit på alla mina papper, så att jag imorrn kan hämta ut min nya, egna, inget mindre än MacBookPro!! Den silvriga alltså, jippey and hurray!

Godnatt om jag inte skulle skriva något mer!


Carpe diem



Kom hem ifrån Ann för ett tag sen. Nu har jag duschat och fixat lite. Jag har även gjort ett ganska stort val, för mig i alla fall. Nu när jag börjar gymnasiet är det obligatoriskt att jag läser ett språk. Men jag har valt att läsa två. Därför kommer jag att under mitt första år på gymnasiet läsa både svenska, engelska, franska steg 3 och det extra språket italienska steg 1. Det vill säga om jag kommer in på de två sistnämnda. Jag hoppas att jag kommer att orka med det, men det känns bra att inte behöva gå med beslutsångest resten av kvällen. Alla papper är påskrivna och det är bara att åka imorgon.

Jaa, så till morgondagen. Jag är lite nervös, men samtidigt spänd. Jag längtar efter att få berätta här på bloggen hur det var och så. Men jag tror att det jag är mest orolig för är vad jag ska ha på mig. Jag har ju Emma där, så att jag ska vara ensam oroar jag mig inte för. Men för att citera min vän Sofia "Man vill ju inte bli känd som tjejen med för korta shorts!" Det tycker jag var väldigt bra sagt, hihi. Men det är ju så. Vad man har på sig, alltså första intrycket, spelar stor roll. Sen ska vi också ta bilder till något passerkort som vi visst ska ha i skolan, då måste man vara fin till det också. Det jobbiga med det här passerkortet är att man ska typ bära det synligt hela dagarna, tänk om bilden är jätteful! Jaja, nu måste jag välja outfit till morgondagen så att jag kan gå och lägga mig sen och vara utvilad tills imorrn.

Vill bara säga tack för en mysig kväll Sara och Ann. Jag stannade ett tag och bjöds på lite gottigheter. Sen fick jag också med mig min necessär och borste hem, mission accomplished!

Sov gott och dröm sött!


Touching the ground by two wheels



Nu ska jag snart ta min cykel och cykla till Ann för att hämta min necessär och min borste som jag glömt hemma hos henne. Det kan vara bra att ha deo och tandborsten imorrn när man gör sig i ordning till första dagen i gymnasiet. Jag hoppas att jag hamnar i en bra klass med bra människor. En person känner jag ju i alla fall och hon är en bra människa, haha. Emma, såklart! Men men, mer om mina förväntningar inför morgondagen i ett senare inlägg, nu måste jag kila.

Tjing så länge!


Mmm, M&M...


1 KILO!!

Mmm, så goda...

Min och Ann's smoothies från igår

Finns det någon mer än jag som bara ÄLSKAR M&M godisarna?
De är så himla goda! Men det ska vara de som har en jordnöt i sig, annars är det inte en riktig M&M tycker jag, haha.

Jag kom hem ifrån stallet för kanske 3 timmar sen, då åt jag lunch och sen plockade jag ut&in i diskmaskinen. JUst nu sitter jag och äter upp mina sista M&M's från påsen jag köpte på Viking Line. 1 kilo för ENDAST 100 kr! Det är väldigt billigt för att vara exklusiva M&M. Sen dricker jag också flädersaft. Men lyssna noga nu, för det är inte vanlig saft. Nej, jag har använt mig av ett extraordinärt recept skapat av ingen annan än Yvonne Thomson. Det är först och främst oblandad saft, fast istället för vanligt vatten så använder man bubbelvatten att späda ut den med. Det blir mer som läsk, fast nyttigare.

När jag kom till stallet så skulle Cicci och Sofia rida ut på Tommie och Fille, men då var Ulrika snabb nog att sno mig som ryttare till sin Dora. Så jag red ut med Cicci och Sofia, fast på Dora. Hon är en stor häst, som jag inte riktigt vet hur gammal hon är, men det ska jag ta reda på åt er. Hon var i alla fall jättefin att rida. Fast när vi red förbi gräsrakan, där hennes sommarhage är, så blev hon lite missnöjd att hon inte fick gå till den. Hon var i alla fall väldigt mjuk och fin att rida på. Vi skrittade mest och tog någon trav här och där.

Tyvärr blev det inga bilder i stallet idag då mitt batteri hade dött när jag kom dit. Men jag ger er i alla fall lite fina och färgglada bilder på mitt goda mellis!

Tjing!


The last day


En fin bild på en av mina sommarsysslor, att vara på Åland!
Idag är min sista lediga dag på sommarlovet, imorrn börjar jag i Täby Enskilda Gymnasium. Men jag ska ta tillvara på den här dan så gott det går. Jag planerar att åka till stallet och rida. Jag vet inte vem eller hur, men det blir nog kul. Sen ska jag typ städa, haha, och pyssla. Jag tror att jag har hamnat i något slags pysselkoma eller nått...

Ska se om jag kan ta någon fin bild i stallet idag, så ni får se Tommie och Fille. Men så kom jag på att jag typ knappt har något batteri i min kamera. Men jag får väl se om jag hinner ta någon bild innan den laddas ur.

Nu ska jag i alla fall gå och äta frukost så att jag inte missar bussen.

Tjing så länge!


Smycken



Det här är smyckena som jag gjorde hos Ann. Ett armband och ett par örhängen. Jag blev faktiskt nöjd med dem. Speciellt med örhängena. Men cred till Ann för att hon knöt så fina rosetter. Nu tror jag att min dator är lite trött, för den är jätteseg. Så nu ska jag och datorn gå och sova. NI kanske får mer bilder imorrn.

Förresten så är det något knas med headern, men det får jag se hur jag löser det...

Sov gott världen!


NY DESIGN



Nu har världens bästa(!!) Ann gjort en header till mig!! Nu LOVAR jag at jag ska blogga på riktigt, ofta. Hmm, det kanske inte var en så bra sak att lova. Menmen, det blir jättebra. Kanske ska man till och med låta människor förrutom Ann se bloggen, nej, nu ska jag inte säga för mycket...

I alla fall så var jag och Ann i stallet igår och jag red ut på Fille, en 5 årig valack som har kommit ny till stallet. Med honom kom också en till 5 åring som heter Tommie. Jag red ut i skogen med Ulrika, det gick jättebra. Sen åkte i alla fall jag och Ann hem till henne och tittade på TV för hon har alla underbara kanaler som jag inte har. Vi åt cupcakes, som var grymma för övrigt. Sen satt vi och pysslade. Jag gjorde ett armband som blev riktigt bra faktiskt och Ann gjorde ett par örhängen med fjädrar. Nu ska vi snart åka till Täby C och jaa, köpa saker.
Nu ska jag gå och klä på mig så vi kan åka snart...

Måste bara säga att jag älskar Anns rum!!!

Ha det bäst, hörs snart...


Mimmi
Hej, du har visst hittat in till min blogg. Jag är en tjej född -95, som kallas Mimmi. Här på bloggen skriver jag mest om min vardag, hästar, foto och allt annat jag känner för. Hoppas att du kommer trivas här!